Bekijk wat Koen Huisman voor u kan betekenen

DIENSTEN

Hoveniersbedrijf Koen Huisman staat bekend als een betrouwbare hovenier waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Of het nu gaat om een zakelijk project of de aanleg van een privétuin, bij Koen Huisman bent u verzekerd van een professioneel ontwerp en uitvoering van uw tuin. Onze dienstverlening omvat het gehele proces, inclusief onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw tuin altijd in optimale conditie verkeert.

Ontwerp

Voor het ontwerp van uw tuin heeft u waarschijnlijk zelf al een aantal wensen en ideeën. Deze zullen uitgebreid aan bod komen tijdens het eerste gesprek. Daarnaast zullen we de locatie bekijken en meten we de tuin nauwkeurig op. Op basis van deze informatie adviseren we u over de mogelijkheden en wordt er een schetsontwerp gemaakt.

In een vervolgafspraak presenteren en bespreken we het ontwerp. Eventuele aanpassingen worden verwerkt en een definitief ontwerp zal worden gemaakt. In deze fase besteden we veel aandacht aan de voorbereiding, waarbij we streven naar het realiseren van uw wensen om een tuin te creëren die perfect bij u past.

BeplanTINgsplan

Bij een tuinontwerp hoort ook een beplantingsplan op maat. Met oog voor detail stellen we een harmonieus en duurzaam beplantingsplan samen, waarbij uw wensen en de kenmerken van de locatie zorgvuldig worden overwogen.

Nadat het beplantingsplan is opgesteld, wordt dit met u besproken en worden eventuele aanpassingen doorgevoerd. Naast het opstellen van het plan kunnen wij ook de levering en aanplanting verzorgen.

Aanleg

Dankzij de grondige voorbereiding is het grootste deel van het werk al uitgevoerd. Het gebruik van technische tekeningen zorgt voor een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. Zo kunnen we ons tijdens de aanleg volledig richten op het leveren van hoogwaardige kwaliteit met oog voor detail en vakmanschap.

Onderhoud

Geniet u ook zo van een prachtige tuin die er mooi bij ligt, maar ontbreekt het u aan de tijd om deze perfect te onderhouden? Of heeft u wellicht vragen over het optimale onderhoud van uw tuinplanten? Bij Hoveniersbedrijf Koen Huisman bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen met toewijding en vakmanschap het onderhoud van uw tuin en voorzien u tevens graag van deskundig advies over het juiste onderhoud.

Boomverzorging

Hoveniersbedrijf Koen Huisman staat klaar om uw bomen deskundig te snoeien en te onderhouden. Ook bieden wij professionele diensten voor het verwijderen van bomen.