Bekijk wat Koen Huisman voor u kan betekenen

DIENSTEN

Hoveniersbedrijf Koen Huisman heeft zich door de jaren heen bewezen als een hovenier waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Of het nou gaat om een bedrijfsproject of om een particuliere voor- of achtertuin, bij Koen Huisman kunt u terecht voor een ontwerp en realisatie van uw tuin. Ook alle stappen daartussen en daarna, zoals onderhoud, behoren tot de mogelijkheden.

Ontwerp

Voor het ontwerp van uw tuin heeft u waarschijnlijk zelf al een aantal wensen en ideeën. Deze zullen tijdens het eerste gesprek uitvoerig aan bod komen. Daarnaast zullen we de locatie bekijken en de tuin inmeten. Op basis van alle verkregen informatie adviseren we u over de mogelijkheden en wordt er een schetsontwerp gemaakt.

In een volgend gesprek zullen we het ontwerp bekijken en bespreken. Eventuele wijzigingen kunnen worden aangepast en een definitief ontwerp zal worden gemaakt.

Tijdens dit gehele proces wordt er veel aandacht geschonken aan de voorbereiding. Door zoveel mogelijk van uw wensen te realiseren, ontstaat er een tuin die bij u past.

BeplanTINgsplan

Hoveniersbedrijf Koen Huisman maakt beplantingsplannen op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en de mogelijkheden van de locatie. Na het maken van het beplantingsplan wordt dit met u doorgenomen en worden eventuele wijzigingen doorgevoerd.

Naast het maken van het plan kunnen wij ook alle beplantingen leveren en aanplanten.

Aanleg

Door de juiste voorbereiding is het meeste werk al gedaan. Met behulp van technische tekeningen verlopen de werkzaamheden vlot en voorspoedig. Hierdoor is er extra aandacht voor de kwaliteit van het werk met oog voor detail. Kwaliteit blijft natuurlijk het belangrijkste.

Onderhoud

Geniet u ook zo van een prachtige tuin die er mooi bij ligt, maar heeft u zelf niet voldoende tijd om dit te realiseren? Weet u misschien niet wanneer of hoe het onderhoud van de planten in uw tuin het beste kunnen gebeuren? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Koen Huisman aan het juiste adres! Wij onderhouden uw tuin met plezier en vakmanschap en adviseren u ook graag over het juiste onderhoud.

Boomverzorging

Hoveniersbedrijf Koen Huisman kan uw boom vakkundig snoeien en onderhouden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van een boom.